Tria el teu pla

Per que no s'entrena igual un 10k que una Ultra Marató

bloc_1_iniciacio al running_1

INICIACIÓ AL RUNNING

Si vols començar a correr el primer que necessites son unes pautes de com fer-ho i un programa per tal de poder tenir una bona progressió i efectivitat en els teus entrenaments. Amb aquest pla personalitzat per introduir-te al mon del running, et donarem les eines necessàries, els temps, kilòmetres, exercicis i tècniques per que puguis evolucionar amb tota seguretat i gaudeixis d’aquest esport que segur t’enganxarà. Estaràs en contacte permanent amb el teu entrenador (via whatsapp o mail) per poder resoldre qualsevol dubte que tinguis i per aconsellar-te en qualsevol tema referent al running.

MANTENIMENT

bloc2_manteniment_1

Aquest pla esta indicat per a persones que volen prendre’s una temporada de descans entre objectius però no volen deixar de corre o que simplement els agrada entrenar correns i gaudeixen amb aquest esport però no tenen un objectiu definit, volen mantenir la seva forma i si un dia troben un objectiu a realitzar, que la feina ja estigui mig feta, ja que tenen una forma física que els permetrà no haver de començar de zero. Al ser plans totalment personalitzats podem planificar un manteniment que et permeti reprendre la teva activitat competitiva en qualsevol moment sempre depenent de la teva modalitat o objectiu. Estaran en contacte permanent amb el seu entrenador (via whatsapp o mail) per poder resoldre qualsevol dubte que tinguin i per aconsellar-los en qualsevol tema.

bloc_3_trailrunning_1

TRAIL
RUNNING

Si t’agrada la muntanya, l’aire lluire i fas trail o et vols iniciar en aquest esport dissenyarem un pla d’entrenament d’acord amb el teu objectiu, donant molta importància a tècniques específiques de carrera de muntanya, la propiocepció, la força, el descans, el desnivell... junt amb tota una sèrie de factor com l’equipament, la seguretat, l’alimentació... que faran que puguis tenir una bona progressió i una bona tècnica i puguis gaudir del trail sigui quina sigui la teva distancia preferida. Si vols pujar de distància ho farem de manera progressiva analitzant les teves sensacions, es per això que estaràs en contacte permanent amb el teu entrenador (via whatsapp o mail) per poder resoldre qualsevol dubte que tinguis i per aconsellar-te en qualsevol tema referent al trail.

ASFALT

bloc_4_asfalt_1

Per que no s’entrena igual una marató, que una mitja, que un 10k.... per que no s’entrena igual si el teu objectiu de temps canvia..... per que hi ha molts factors a tenir en compte quan es vol correr o competir en running. Si el que t’agrada es l’asfalt, la velocitat, els temps, els ritmes de carrera... et dissenyarem un programa d’entrenaments d’acord amb el teu objectiu, ja sigui de MMP (millor marca personal) o sigui per passar de distància. Ens centrarem en la tècnica de carrera , les series , els farleks, la explosivitat ... tot el que calgui per que tinguis velocitat i resistència però d’una manera segura i efectiva, amb entrenaments creuats i amb els descansos necessaris per que puguis treure el màxim profit als entrenaments.... cuidarem la alimentació en carrera i estaràs en contacte permanent amb el teu entrenador (via whatsapp o mail) per poder resoldre qualsevol dubte que tinguis i per aconsellar-te en qualsevol tema referent als entrenaments, competicions i qualsevol consell o resposta que puguis necessitar.

bloc_5ultradistancia_1

ULTRA
DISTANCIA

Si el que vols es passar-te al mon de la ultra distancia, l’ultra trail, les ultres de muntanya, dissenyarem un pla d’entrenament a mida per que aconsegueixis arribar d’una manera efectiva però segura a les distàncies a realitzar, de manera progressiva i evitant lesions. Ens centrarem en l’increment de quilometratge els mesos que toqui acumular, en la força, la resistència, el desnivell, la economia de carrera i la tècnica tant de cadència com la de correr amb bastons... Tindrem molt en compte la hidratació i la alimentació en carrera, els descansos, el control mental i tota una sèrie de factors que fan possible poder acabar amb èxit una carrera o travessia l’ultra distància. Estaràs en contacte permanent amb el teu entrenador (via whatsapp o mail) per poder resoldre qualsevol dubte que tinguis i per aconsellar-te en qualsevol tema referent als entrenaments, competicions i qualsevol consell o resposta que puguis necessitar.

CUSTOM

bloc_6_custom_1

Aquesta planificació està oberta a qualsevol modalitat que vulguis practicar, tant sigui com a corredor de diferents modalitats (kilòmetres verticals, distancies curtes, Cross,...) triatletes, persones que volen posar-se en forma, perdre pes, muscular, agafar volum, tonificar..... Esquiadors, tennistes, jugadors de pàdel, escaladors....qualsevol repte esportiu o personal que tinguis... segur que et podem ajudar a aconseguir el estat de forma física ideal. Es una planificació totalment feta a mida per al teu objectiu. Estaràs en contacte permanent amb el teu entrenador (via whatsapp o mail) per poder resoldre qualsevol dubte que tinguis i per aconsellar-te en qualsevol tema referent als entrenaments, competicions i qualsevol consell o resposta que puguis necessitar.